Duyuru

Collapse
No announcement yet.

500 - 1000 TL Bütçe Aralığı için Akustik ve Elektro Akustik Gitar Önerileri

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 500 - 1000 TL Bütçe Aralığı için Akustik ve Elektro Akustik Gitar Önerileri

500 - 1000 TL Bütçe Aralığı için Akustik ve Elektro Akustik Gitar Önerileri

Arkadaşlar herkese merhaba. Bende linkteki (Ibanez RGA42 BK - Siyah Elektro Gitar) elektro gitardan var ve çok memnunum. Fakat birde akustik gitarım olsun istiyorum.700 Tl gibi bir bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.

Yorum

Merhaba arkadaşlar, yeniyim bu forumda ve ilk mesajım Ve de solağım, haliyle gitar bulmak çok zor, Ashton'u önerir misiniz? Kullanan arkadaşlar da bilgilendirirse sevinirim.

Yorum

Arkadaşlar klasik gitar almayı düşünüyordum ancak 2-3 aydır sürekli araştırma yapıyorum ve akustik bir gitar almamın bana daha uygun olduğuna karar verdim.350-650tl bu fiyat aralığındaki gitarları araştırıyorum.Gitarı deneme şansım olmadığı için internetten alacağım.Fender,ibanez,cort,takamine ve yamaha markaları arasından seçim yapmak istiyorum.İkinci el düşünmüyorum.Tellerin yüksekliği ve klavyenin yumuşaklığı önemli yoğun bass sesi veren gitarların tınılarını beğenmiyorum, gitardan yüksek canlı ve net bir ses gelsin istiyorum(tiz sesine daha çok öenm veriyorum)Size beğendiğim bir tonun video linkini veriyim. Bana yardımcı olurmusunuz? Önerilerinizi bekliyorum..

Yorum

Takamine eg 440 c - eg 260 c - eg 220 c arasında kaldım hangisini almalıyım yardım edermisiniz

Yorum

Akustik Gitar ?

Arkadaşlar bir akustik gitar alacağım ama akustik gitarda hangi marka makbuldür , hangi ağaç tercih edilir bilmiyorum. Aklımda Fender ve Takamine var. Bütçem 700 TL

Yorum

al takamineyi. takamine her daim makbuldür

Yorum

Takamine G 330 S... şiddetle tavsiye ederim

Yorum

Yorumlar için teşekkürler. Bir de birinden elektronikte Fishman iyidir gibi bir bilgi aldım bu doğru mudur ? Ve aşağıdaki gitarı önerir msiniz ?

Cort Jade 6 Natural Elektro Akustik Gitar

Yorum

cort tan uzak dur derim..

Yorum

katharsis isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      cort tan uzak dur derim..
                      Sebep?

İşletme mezunu, forumdaki pek çok üyeye göre yaşını başını almış, kendi parasını kendi kazanan ve değerini bilen biri olarak, iktisadi bakış açısıyla yazıyorum bunları.

Elektro gitar için yanlış olan genel kabul görmüş Cort yaramaz fikri var evet, onun muhabbetine girmeyeceğim. Ama kalkıp da akustik ve klasik sınıfında Cort'dan uzak dur demek büyük bir gaflet kanımca..

Eğer custom bir gitar yaptıracak gücünüz yok ise, ya da Gibson, Takamine, Yamaha, ne bileyim Gretsch gibi firmaların TL olarak 1500 üzeri gitarlarını alacak gücü yok ise kişinin, Cort MUTEŞEM bir fırsat. Hele hele baz alınan ölçüt fiyat ise eğer, muadilleri arasında Cort, dahada muhteşem bir fırsat. Başabaş fiyat analizi yapılırsa hem tonal hemde elektronik anlamında pek çok muadili geçiyor Cort.

Yalnızca muadillerine kıyasla değil, bu ünlü markaların neredeyse iki katı fiyatlı olan modelleriyle aynı elektronik sisteme sahip, aynı ülke üretimi bir gitar olması, ve bu denkliğe 1/2 oaranında düşük bir mebla ile sahip olma imkanı sunması, uzak durmayı değil, aksine yakışlaşmayı teşvik ediyor bence bu markaya.

Şimdide maddiyatı kenara atıp, tarafsız bir kullanıcı olarak yazıyorum.

Akustik ve klasik gitarı aktif olarak kullanan biri değilim. Ama uzun yıllardır müzikle iç içe olduğumdan ve çevremin de bu şekilde olmasından mütevellit, kullanmasam da pek çok farklı marka, model tecrübe etmişliğim var. Bugüne kadar hiç bir Cort Akustik/klasik gitar, "alın şunu elimden, bir daha elimi sürmem bu markaya" dedirtmedi. Aksine, gayet memnun bıraktı.

Hadi diyelim ki benim mesleğim değil gitar yapımı, anlamıyorum, yanlış düşünüyorum. Arkadaşım olan, daha doğrusu abim sayılır, luthier Feridun Tanrıkut'un pek çok müşterisine alternatif olarak gayet memnun bir tavırla tavsiye ettiğine şahit oldum bu gitarları.

Velhasıl, hiç öyle uzak durulacak, bahsedilmeyecek bir üretici olduğunu düşünmüyorum bu piyasada.

Sizde sizi bu markadan uzak tutan tecrübelerinizi yazarsanız daha faydalı olursunuz.

Yorum

Arkadaşlar klasik gitar ve elektro gitar kullandım. 4 senedir gitar çalıyorum ve elektro akustik gitar almaya karar verdim. Kendi yaptığım araştırmalara göre bu fiyat aralığındaki bulduğum gitarlar bunlar

Fender CD60CE : Fender CD-60CE Natural Elektro Akustik Gitar
                        takamine EG320C: Takamine G Series EG320C Elektro Akustik Gitarender in üzerindeki fishman e.q övülüyor. Takamine içinse söylenecek pek birşey yok sanırım çok başarılı bir marka . İki gitar arasından sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Yorum

Yamaha'nın FG720s var. güzel gitardır.istediğin fiyat aralığında bulmam mümkü.solid olmasına dikkat et ...Farkı link te görebilrsın https://www.youtube.com/watch?v=ucoeRMCeqUw

Yorum

arkadaşlar peki jay turser lara ne dersiniz alayım mı?

Yorum

akustik bir gitar alacagım yardımcı olur musunuz?

akustik biir gitar almayı düşünüyorum.lag t-66dc modeli nasıldır? bir de t66dce modeli var elektro akustik hangisi daha iyi olur daha dogruusu amfi nedir bilmem bunu kullanmadıgımda ikisi arasında fark ne olur onu merak ediyorum.Klasik gitar çaldıgımdan bu konuda bir bilgim yok yardımcı olur musunuz ?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X